Kapaçka (mbulesa)

 

 

Kapaçka me vidhë (twist off)

përmasa nga D 38 mm deri 100 mm

Kapaçka (mbulesa) OMNIA

Kapaçka (mbulesa) prej alumini

Kapaçka (mbulesa) prej alumini F 75.5 dhe F 95.5