Referencë

Frenki ShPK eksporton në shtetët më poshtë :

 • Australi
 • Austri
 • Shqipëri
 • Angli
 • Bullgari
 • Bosnja dhe Hercegovina
 • Gjermani
 • SHB
 • Slloveni
 • Serbi
 • Kroaci
 • Mali i Zi
 • Suedi

Prodhimet tona brendohen me brendet më poshtë :

 • Grand
 • Plodine
 • Sunce
 • Sonce
 • Clever
 • Tus
 • Kamko
 • Gurman
 • Sweet Star
 • Ipoma
 • Natura
 • Zorela
 • Raid
 • Goldy
 • K Plus
 • Vegamix
 • Domašen