Prodhime të konservuara

canned-products

Paleta tonë të prodhimeve të konservuara.

Informata e hollësishme për çdo prodhim veças mund të merrni nga lista e prodhimeve :

 • Ajvar
 • Banane spec
 • Bonbone
 • Bishtajë
 • Speca Gambë
 • Bizele
 • Pure e domates
 • Gjyveç
 • Zhardinerë
 • Domate të gjelbra
 • Tranguj të tharët
 • Komposto
 • Gjethe lakre për sarma
 • Lloj sallate me speca djegëse dhe me domate
 • Sallata e përzier
 • Karotë
 • Speca e pjekur
 • Lloj sallate me speca dhe me domate
 • Reçel
 • Feferonë
 • Speca e kuqe Fileta
 • Panxhar i kuq