Lloj sallate me speca djegëse dhe me domate

Lloj sallate me speca djegëse dhe me domate 370 ml

kavanoz paketim 12/1

Lloj sallate me speca djegëse dhe me domate 580 ml

kavanoz paketim 12/1

Lloj sallate me speca djegëse dhe me domate 720 ml

kavanoz paketim 12/1

%d0%bb%d1%83%d1%82%d0%b5%d0%bd%d0%ba%d0%b0