За нас

Нашите први искуства за извоз на храна датираат од 1995 година.

Денеска Френки ДОО е еден од поголемите извозници за храна во Република Северна Македонија.

Извезуваме конзервиран зеленчук и овошје како и свеж зеленчук и овошје.

Френки ДОО работи со својот комерцијален бренд Бонвита, како и повеќе брендови на наши купувачи.