Компот

Компот од вишна (без семки) 720ml

тегла  пак. 12/1

Компот од вишна (без семки) 4200g

лимена кутија  пак. 4/1

Компот од праска 4200g

лимена кутија  пак. 3/1

Компот од круша 4200g 

лимена кутија  пак. 3/1