Компот

Компот од вишње (без семенке) 720ml

тегла  пак. 12/1

Компот од вишње (без семенке) 4200g

лименке  пак. 4/1

Компот од брескве 4200g

лименке  пак. 3/1

Компот од крушке 4200g 

лименке  пак. 3/1