Свежи производи

 image-9b6821eb7bcd85f7e89fe77dd3723c607286d4b10c4138d8cda909469d30421c-V 27.03 (1) IM000112.JPG

jabolka image-2c7126653ab11ad824946a103828c84b218a48a50fe247655b58a258999d725a-V DSC06342 praska

IMG_1061 vegetable 006 Piperka crvena

Вршиме извоз на следните видови свежи земјоделски производи:

 • Бостан
 • Домати
 • Зелка пролетна и зимска
 • Јаболка
 • Компир
 • Краставици
 • Млад Кромид
 • Гамба Пиперка
 • Пиперки
 • Праски
 • Салати (марула)
 • Сливи
 • Кајсија
 • Портокали