Референца

Френки ДОО извезува во следните држави:

 • Австралија
 • Австрија
 • Албанија
 • Англија
 • Босна и Херцеговина
 • Бугарија
 • Германија
 • САД
 • Словенија
 • Србија
 • Хрватска
 • Црна Гора
 • Шведска

Нашите производи се брендираат со следните брендови:

 • Grand
 • Plodine
 • Sunce
 • Sonce
 • Clever
 • Tus
 • Kamko
 • Gurman
 • Sweet Star
 • Ipoma
 • Natura
 • Zorela
 • Rial
 • Goldy
 • K Plus
 • Vegamix
 • Domašen
 • De Luxe
 • Top Gastro
 • Bingo
 • Livada
 • Bonvita
 • Plantada
 • Bakina Zimnica