Prodhime të freskët

13503899_s

image-9b6821eb7bcd85f7e89fe77dd3723c607286d4b10c4138d8cda909469d30421c-v 27-03-1 

jabolka image-2c7126653ab11ad824946a103828c84b218a48a50fe247655b58a258999d725a-v dsc06342 praska

img_1061 piperka-crvena vegetable-006

 

Kryejmë eksport  prodhimet të freskët bujqësore si më poshtë :

 • Bostan
 • Domate
 • Lakra pranverore dhe dimërore
 • Mollë
 • Patate
 • Tranguj
 • Qepë të reja
 • Speca Gambë
 • Speca
 • Pjeshka
 • Sallate ( marule )
 • Kumbuj
 • Kajsia
 • Portokale