Për ne

Përvojat tona të parë për eksportin e ushqimit datojnë nga viti 1995.

Sot Frenki ShPK është njëri nga eksportues më të mëdenjtë të ushqimit në Republikën e Maqedonisë.

Eksportojmë pemë dhe perime të konservuar se edhe pemë dhe perime të freskët.

Frenki ShPK punon me brendin e vetë tregtar Bonvita, si edhe më shumë brenda të blerësve tanë.

frenki-text